Ziggy Creative Colony säljer all digital kompetens till Forefront

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Ziggy med VD Darja Isaksson har valt att avveckla verksamheten i dotterbolaget Ziggy Experience för att fokusera mer på "innovation". All frontend-kompetens hamnar istället hos resurskonsultfokuserade Forefront. ” - Vi ser övertagandet av personal från Ziggy Experience som en utmärkt möjlighet till att fortsatt stärka Forefronts digitala kompetens.” Säger Forefronts VD Johan Pettersson. Anställda har under mars även lämnat och gått till konkurrenter som Rebel & Bird....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Ziggy @ziggycc VD får lämna bolaget idag (!). @darjaisaksson @Stefan_Lofven rådgivaren berättar de ska fokusera på annat.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.