Ziggy Creative Colony säljer all digital kompetens till Forefront

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Ziggy med VD Darja Isaksson har valt att avveckla verksamheten i dotterbolaget Ziggy Experience för att fokusera mer på "innovation". All frontend-kompetens hamnar istället hos resurskonsultfokuserade Forefront. ” - Vi ser övertagandet av personal från Ziggy Experience som en utmärkt möjlighet till att fortsatt stärka Forefronts digitala kompetens.” Säger Forefronts VD Johan Pettersson. Anställda har under mars även lämnat och gått till konkurrenter som Rebel & Bird....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Ziggy @ziggycc VD får lämna bolaget idag (!). @darjaisaksson @Stefan_Lofven rådgivaren berättar de ska fokusera på annat.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.