14 år gammal e-handel uppdaterar med ny plattform

In Nyheter, Sitedirect by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Lagom till sportlovet var Sporttema.se tvungna gå live med en ny design och struktur. Den nya, mer mobilanpassade lösningen återfinns på en SiteDirect CMS/e-handelslösning.Sporttema.se försöker, liksom de flesta andra e-handlare, även automatisera kundtjänsten med en FAQ-kopplad ny LiveAgent FAQ/chattlösning. Det finns Trustpilot stöd samt Klarna betallösningar. Sporttema säljer träningsredskap av olika typer. Det har de gjort sedan hela 14 år tillbaka....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment