Cybercom fördubblar i Sundsvall, köper byrå

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Cybercom har köpt byrå igen. Det hände senast i slutet av 90-talet då byråer som Pir och Dotify CMS togs över. Eller 2007 då finska Plenware köptes upp.Nu är det verksamheten i norr som utökas genom Sundsvallsbyrån Duplicera. En satsning för att stärka positionen inom digitala lösningar i regionen, tio personer tas över. Totalt bildas ett nytt webbteam på 20 personer med designers, projektledare och systemutvecklare. På Dupliceras kundlista finns bland annat SCA (Episerver), Gällö Skog och WordPress-användaren Sundsvalls kommun. "– Duplicera är en...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.