Från open source CMS till Service Design och kundresehantering hos Telia

In Adobe AEM, Java, Liferay, Nyheter, Open source PHP, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

I de senaste utrullningarna av Telia.se har IT-konsulten Valtech fått bistå med konsultation och tjänstedesign för telekombolaget. Den omfattande, snåriga och Telia har växt till att rymma en bra bit över 100 000 sidor. En lösning som kräver sin design. Valtechs uppdrag har bl a varit att kartlägga kundens resa genom tjänsten för att förbättra den totala kundupplevelsen. Ett omfattande arbete för en triple-play aktör med flera olika typer av produktkombinationer per kund. Telia.se och kringwebbar...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment