Acquia Drupal går all-in med AWS, pratar mer e-handel

In Check out/Kassasystem, Cloud / Förvaltning, Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Acquia kommer fokusera all drift av Drupal på Amazon AWS framöver. Bolaget har haft testskott i både Microsoft-miljöer samt varit öppna för andra moln men enligt ett uttalande är det nu enbart AWS som gäller. Acquia hoppas kunna accelerera sin produktutveckling och hjälper organisationer att konkurrera med integrerade och digitala upplevelser genom att använda en rad nya AWS-tjänster som släpps fjärde kvartalet 2014. ”Vi ser en våg av spännande innovationer som skapas av de här mjukvaruleverantörerna....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.