Actic gym öppnar upp omfattande WordPress

In Check out/Kassasystem, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Update: Den relativt nya gymkedjan Actic Gyms har gått live på en WordPress-satsning. Tidigare jobbade en projektgrupp om tre på WeStart med projektet, men de är ute ur bilden. Apegroup är ny leverantör. Det ska finnas ett eget plugin för integrering mot Actics affärssystem ”eXerp” mot webben för att presentera allt från träningsanläggningar, utbud samt köpflöde för medlemskap. Alla träningsanläggningar kan kompletteras med instruktörer, personal samt anläggningsspecifik information, något som tidigare inte hanterades av affärssystemet. Det finns e-handelsegenskaper i ett nytt förenklat...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.