Adobes nya favoritkunder inom CMS och e-handel 2023

In Adobe AEM, Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det är alltid intressant att se vilka stora referenskundcase, stora brands utåtriktade martech- och CX-bjässar som Adobe och Salesforce väljer att associera sig med.

Sommaren 2023 tar den förstnämnda gärna med sig Chipotle och Smart car på scen för Summit i London och Las Vegas. Chipotle är ett miljömedvetet större fast food brand och förståeligt samt Smart får nog representera det attraktiva i att även alltid kunna ta med minst ett ”automotive”, bil-brand. T-Mobile är mer av en klassiker och ett märke som figurerat inom telco vid flera tidigare tillfällen hos Adobe.

0 st
veckor behövde bara cola för att få ut ehandeln
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Ny med en massa scentid är däremot betydligt, betydligt mindre Convento Vestas. De får däremot scentid och ”fireside chat” med CEO för vindenergibolagets ”marketplace” division för de är en Adobe Commerce kund. En skara aktörer som är aningen svårare att hitta 2023. En annan e-handelskund till Adobe som nämns i förbifarten är Coca-cola. Det är Coca Cola Africa som på enbart 6 veckor ska ha rullat ut en ny Adobe Commerce tillsammans med Accenture.

Sedan tidigare har även Commerce använt sig på scen av det äldre, mexikanska Coca-cola caset (”Coca-Cola in Your Home” projektet) där en Magento användes.

Från Sverige är t ex kunden och lås/säkerhetsbjässen ASSA Abloy på plats med VP of Customer Experience och föreläser om ”Driving brand and CX consistency in a complex organization”.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Får riskkapitalisterna köpa upp byråer från WPP, IPG, OMC och Publicis nu?