Afterpay och Klarna kraschar på Apple Pay Later nyhet, så kommer inbyggda delbetalningstjänsten fungera

In Check out/Kassasystem, E-handel, Nyheter, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Blir Apple Pay Later lika omtyckt och UX-vanligt som redan välintegrerade Apple Pay i en PWA- och Instagram-anpassad ehandelsvärld har fristående konkurrenterna Affirm, Afterpay och Klarna stora problem.

Tjänsten är planerad att fungera enligt följande: När en användare gör ett köp via Apple Pay på sin Apple-enhet, kommer de att ha möjlighet att betala för köpet över antingen fyra räntefria betalningar (några konkurrenter har här istället valt tre) som görs varannan vecka eller över flera månader med tillagd ränta.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Vendre tar nya kunder, 60 procent är från B2B

Planen med fyra på varandra följande inbetalningarDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Tombolahjul, egna valutor, beslutsstress och röststyrd MR-design - E-handelsinnovation 2023 via Kina


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon