Akeneo PIM utmanar inRiver med open source Enterprise variant

In Nyheter, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Som ett brev på posten, brukade göra, kommer oftast de öppna källkodsvarianterna av framgångsrika Enterprise-programvaror inom DX och kundupplevelser. Som ett alternativ som ändå ska klara av globalisering, skalning, drift med flera noder och så vidare. Så även nu inom Enterprise PIM och Product Data Intelligence där Akeneo det senaste året seglat upp som en utmanare till de främsta proprietära aktörerna i modeller som Gartner's Magic Quadrant for Product Information Management. Som svenska inRiver PIM eller...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon