RFSU lägger till WooCommerce e-handel till egen Episerver CMS

In Nyheter, WooCommerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Byrån Pigment står bakom en ny e-handel på WordPress WooCommerce åt RFSU i Sverige. RFSA ville uppdatera den webbshop där de säljer produkter inom sex, samlevnad, kropp och välbefinnande. RFSU ville samtidigt åstadkomma en känsla av frihet inom samlevnad, kropp och välbefinnande på ett harmoniskt vis.

Projektet ska ha resulterat i att Pigment tog fram en mobilanpassad, handbyggd webbshop med funktioner som bland annat import av produkter, orderhantering och integration mot ett externt ekonomisystem och Klarna som betalningslösning. Jämsides projektledning, frontend- och backendjobb togs det även fram nya wireframes och ny design vilken speglar den karaktäristiska

Vi har mer på samma ämne:  Qstar släpper nya sajter, väljer ut digitalpartners

RFSU är ett tillverkningsföretag som också har direktförsäljning via en egen webbshop. Överskottet från RFSU AB:s försäljning går till ägarna som är Riksförbundet för sexuell upplysning (RFSU). Där används resurserna till att sprida information, nationellt och internationellt, inom sex- och samlevnadsfrågor.

På Episerver jobbar RFSU tillsammans med Nordic Morning (som vann uppdraget som Ottoboni).

Pigment har även jobbat med WordPress-uppdrag åt Stockholms Kulturfestival, Assistancekåren, Börsplus, Sjö & Hav Trade Partners Sweden och Brandstam de senaste åren.