RFSU lägger till WooCommerce e-handel till egen Episerver CMS

In Nyheter, WooCommerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Byrån Pigment står bakom en ny e-handel på WordPress WooCommerce åt RFSU i Sverige. RFSA ville uppdatera den webbshop där de säljer produkter inom sex, samlevnad, kropp och välbefinnande. RFSU ville samtidigt åstadkomma en känsla av frihet inom samlevnad, kropp och välbefinnande på ett harmoniskt vis. Projektet ska ha resulterat i att Pigment tog fram en mobilanpassad, handbyggd webbshop med funktioner som bland annat import av produkter, orderhantering och integration mot ett externt ekonomisystem och Klarna som...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon