Alla vinnare från Episerver Awards 2016

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Efter sex nomineringar och lika många andra eller tredjeplatser stod NetRelations äntligen som vinnare på Episerver Awards scenen. Två gånger om dessutom. Först som årets partner och sedan även för det omfattande mångmiljoncaset Nacka kommun.Den mindre partnern Esatto fick även de för första gången ta emot flera Episerver Awards priser. För Moderna Försäkringar samt som årets mindre Episerver partner. En annan stor vinnare var Avensia och performance React.js pilot-caset Lyko.se som Episerver gärna backar upp och ser till att stödja detta...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. ”trots att de betalt för att vara huvudsponsor” hahahahahhaha

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.