Casall tröttnar på Magento, väljer ny e-handelsplattform och partner för 2017

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

30 år gamla Casall kallar sig ett av Sveriges främsta varumärken inom sportmode och träningsredskap. Företaget skapar träningskläder med modegrad för kvinnor och designade, funktionella träningsredskap. Man har även sedan en tid utvidgat sortimentet med herrkläder. Nu har de valt ut en ny plattform för e-handel tillsammans med digitalbyrån Cloud Nine. Det är e-handelsplattformen Litium som ska hjälpa varumärket i nästa steg för att bli ett globalt varumärke.Webbhuset stod bakom en tidigare Magento e-handel för Casall...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.