Aller flyttar fler sajter från EPiServer till WordPress

In Gratis, Nyheter, Optimizely/Episerver, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Aller Internet / Aller Media meddelar genom CTO Jonas Björk att de senaste dagarna släppt Fiskejournalen.se, en migrering från EPiServer till koncernens favorit-CMS WordPress, nu på den multianvändarvänliga WordPress MU varianten. Sajten innehåller ett långt löp, webb-TV (som dock luras en del med en Vimeo-designad layout som sedan tar en till en tjänst från Picsearch.tv), bloggar och forum (trådrubrikinlänkade Sportfiskeforum.se på phpBB med hela 246 113 inlägg). Nylanseringen av Svenskdam.se släpptes kort därefter, även den på...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.