Bonniers DamernasVarld.se väljer ”Feber.se CMS”

In Nyheter, Streaming by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Bonnier tidskrifter har valt att introducera ännu ett nygammalt CMS när nya DamernasVarld.se avtäcks. Denna gång är den den välbyggda, men tidigare inte produktifierade CMS-lösningen som byggts upp åt Feber.se-sajterna som agerar backbone. Designmässigt går tankarna till fjolårsreleaserna Chic.se och Femina.se (första versionen) från Allers Förlag. Men att anamma WordPress verkar inte Bonnier Tidskrifter vilja göra. Det fick bli "Feber.se" istället. Via moderbolaget har Bonnier redan en mängd Polopoly's, Escenic och sägs officiellt "satsa på" EPiServer....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.