Facebook Like är första steget mot nya Facebook Connect Instantly Social

In Facebook Open Graph, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

När konkurrenterna filar på XAuth ligger Facebook redan många långa steg framför. Det visade sig på årets F8 konferens. Sverige är ofta i framkant inom utveckling och så även i detta fall. Gårdagsreleasen Damernas Värld (Bonnier, "Feber.se CMS") blev den första svenska sajten att applicera delar av det nya som är på gång från personaliseringsdominanten Facebook. Det är nya Facebook Like tjänsten, eller ”Gilla knappar” som ni känner till det från originalet på Facebook.com. De finns...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: wtf – facebook kladdar utanför sin box « Paulwaper

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.