ALMI handlar upp ny kommunikationsplattform av Cloudrepublic

In Nyheter, Online Marketing, Optimizely/Episerver, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Cloudrepublic berättar att de gick vinnande ur Almis nya upphandling av digitalstrategi och kommunikationsplattform. Ordervärdet beräknas totalt till ca 500 000 SEK. Almi är en Episerver och WordPress-användare som jobbat med Forefront, Steria och Daytona. Nuvarande externwebb kom till liv 2013. Cloudrepublic har tagit fram en egen "transformationsverktygslåda" som ska kunna genomlysa och optimera ett bolags processer och affärsmodell....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon