ICTA tappar 80% av sitt värde, saknar kapital. Tror fortsatt på Drupal

In Drupal, Hubspot, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det är inte svårt att se kopplingar till Drupals svenska och nordiska problem i noterade ICTA, tidigare Intellecta. I samma vända som andra svenska Drupal-aktörer aktivt valde att blanda ut egna Drupal-enagagemanget med t ex WordPress och Hubspot marketing automation valde ICTA att satsa stort på open source plattformen. Kort efter gick några ledande Drupal-aktörer så pass dåligt att de tvingades lägga ned. Efter några år av mångmiljonförluster verkar marknadens tålamod vara slut. Mitt i högkonjunktur...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon