Användarna redo att e-handla överallt, Distributed Commerce är här

In E-handel, Nyheter, Omnikanal, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Är världsmedborgarna mer benägna att e-handla direkt ifrån ett blogg-flöde, en social media-feed eller direkt på Facebook? Sju, åtta år tillbaka kom de första smarta, java-script baserade lösningarna för olika typer av "kontextuell annonsering". Bland de första aktörerna inom området syntes Vibrant Media Contextual Programmatic, Chitika, Contexlink, Amobee och AdBrite. De två sistnämnda och några fler har sedan dess bytt fokus, och en och annan aktör har tom. lagt ned.Tiden är mer mogen nu. Det råder en...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment