Arbetsförmedlingen öppnar upp eget API

In API, Sitevision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

API:ernas år som sagt. Gamla AMS, Arbetsförmedlingen har gått ut med att de under 2011 kommer att öppna upp ett nytt, eget API för att delge all tillgänglig data om lediga jobb.

Så att utvecklare och andra produktägare kan bygga appar, sajter och offline-tjänster baserat på lediga jobb. Bra datakälla och säkert något vi kommer få se kul tillämåningar på av Jonas Lejon och co.

Arbetsformedlingen.seSiteVision CMS är omkring 13 månader gammal. Sitevision skriver att de enda web service som exponeras är egna XML-import.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Malmö Stad köper in Formpipe ärendehantering, SiteVision och RPA på plats

Vill ni se allt som händer i Sverige, och av vikt där ute i världen, gällande API:er? Titta vad MKSE.com samlat på sig här.

Kommentarer

  1. Jag försöker inte vara dryg, men när du skriver att Arbetsförmedlingen gått ut med något så antog jag att detta fanns dokumenterat någonstans. Det blir ju svårt att följa upp det här utan så mycket som ett namn på den på Arbetsförmedlingen som utlovat API:et.

  2. Jag försöker inte vara dryg, men när du skriver att Arbetsförmedlingen gått ut med något så antog jag att detta fanns dokumenterat någonstans. Det blir ju svårt att följa upp det här utan så mycket som ett namn på den på Arbetsförmedlingen som utlovat API:et.

Leave a Comment