Drupalbyrå-grundare tar över ICTA, köper bolag. Kastar ut styrelsen

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det mesta görs om på ICTA, tidigare Intellecta, sent på eftermiddagen den sista dagen av vecka åtta 2018. Det var känt att bolaget haft stora problem med försäljning, USA-verksamhet och att få de förvärvade Drupal-verksamheterna att fungera ihop. Men den nyligen helt oväntade nyemission i slutet av månaden som ledde till ett kursfall på som mest -80% avslutar nu sagan för de tidigare inblandade. VD:n Yann Blandy byts omedelbart ut efter senaste kvartalets katastrofresultat. ICTA minskade...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.

cURL error 28: Operation timed out after 5000 milliseconds with 0 bytes received

To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon