Avhoppare från Cloud Nine, Creuna och Valtech tar över nysatsande byrå

In Nyheter, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Grundaren lämnar över stafettpinnen. Affärsutvecklaren Alexander Kafkaletos från Cloud Nine är ny VD på Camelonta berättar byrån för MKSE.com. Satsningen ska vara en del i steget från teknikleverantör till helhetsrådgivare. Alexander Kafkaletos ersätter Camelontas grundare Olof Törnqvist som vd. Olof Törnqvist ska istället ska fokusera på Triggerbee, det mjukvarubolag för personalisering och marketing automation, som han byggt parallellt de senaste åren. Dessutom är det fler som lämnat Creuna i vinter. Camelonta anställer Carl-Henrik Nordh från webbyrån. Han...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon