Babyworld stöps om, 100 procent omnikanal och unified commerce

In Viskan, E-handel, E37 E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Försäljningschef Fredrik Ottosson berättar att även Viskan har en del nya kunder inom e-handel att berätta om dessa veckor. En av dem är uppdaterade Babyworld.se.

”– Vi hade växt ur våra system och scannade marknaden för att hitta det som bäst uppfyller våra behov. När vi fått Viskan ETM/Streamline presenterat för oss gick det snabbt.”

Säger Dennis Söderqvist, VD för Babyworld.

Babyworld ska varit ett intressant projekt enligt Viskan då kunden både valt att köra backend, frontend och hela de egna fysiska butikerna inklusive Point-of-sales system i Viskans olika system (som Viskan Streamline). Så att allt som sker inom Babyshop hänger ihop med aktuellt lagersaldo och kundinformation.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Axfood Middagsfrid släpper ny ID och ny e-handelsupplevelse på en Viskan

Viskan, som senaste halv-decenniet gått i bräschen som omnikanal-aktör menar med detta att det verkligen är omnikanal på riktigt:

” – Här pratar vi riktig omnikanal (eller unified commerce, vad man nu vill kalla det).”

Skriver Fredrik Ottosson. Babyworld var tidigare ett omnikanals- och referenscase till E37 e-handelsplattform.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Viskan e-handel när klädmärket uppdaterar egna varumärkessajten
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss