Accenture, Accenture Interactive, capgemini, Cognizant, deloitte, ey, gartner, Publicis.Sapient, PwC, Wipro CXM, Nyheter

Bäst i världen på CX och CRM 2019 enligt Gartner

In CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Vilka är egentligen bäst i världen på att hantera kundupplevelse och allt inom CXM? Gartner har en graf och kvadrant kring det. Vad har då hänt efter helåret 2018 och hur skiljer sig årets “Gartner Magic Quadrant for CRM and Customer Experience Implementation Services Worldwide” jämfört med tidigare år?

Deloitte/Deloitte Digital är fortfarande ledare, nästan på exakt samma plats som året innan. Samma sak gäller för tvåan Accenture/Accenture Interactive. Som med ögonmått däremot verkar tappat något jämte ledaren, enligt Gartner. Avståndet är större i år. Trea är fortsatt IBM iX.

Det är några, om inte jättemånga, förändringar. Capgemini klättrar en bit och hamnar på vad som kan tolkas som en plats fyra. Detta i år före t ex PwC som backar. Publicis.Sapient ligger med i ledarrutan i år, strax under Capgemini och de andra. Wipro och Cognizant är även de ledare, men utan förändring från tidigare år. NTT Data är i år utanför ledargruppen.

Vi har mer på samma ämne:  Hertz.com försenad två år, webbleverantör stäms på 304 Mkr

Indiska Tata och HCL liggerVill du läsa hela den här artikeln? Då ser vi gärna att du skapar ett konto. Det är helt gratis.

Använd registreringslänken för att bli MKSE medlem nu.Så kommer du åt allt MKSE.com Premium innehåll. Idag och framöver. Genom att registrera dig hjälper du till att hålla MKSE.com levande. Formuläret tar runt 15 sekunder att fylla i.

Redan medlem? Påpassligt. Logga in här!

I vissa webbläsare kan en sidomladdning eller F5 klick behövas efter din första inloggning.

Varför bli medlem? MKSE Medlemmar vet mer. Är steget före.