Clas Ohlson byter Wipcore mot Hybris

In Check out/Kassasystem, E-handel, Java, Nyheter, SAP Commerce Cloud, Wipcore by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

För drygt 20 månader sedan skrev MKSE.com om att Clas Ohlson ClasOhlsson.se’s beta-projekt för egna Brightstep Wipcore e-handeln inte engagerade.

Och med nya Catrin Folkesson vid rodret har det sedan dess blivit java istället för .NET, Hybris istället för Wipcore och en sprillans ny e-handelsstrategi. Clas Ohlsson siktar bl a på att nå de som inte har upptäckt bolaget i andra kanaler, skriver eHandel.se. Till i höst kommer den nya internationella e-handelsplattformen lanseras.

Ännu en (H&M skrev vi om för några veckor sedan) större referens för Hybris alltså, som även syns allt frekventare på svenska mässor och e-handelsseminarier.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Costco.se har öppnat, lockar med gratis korv för nya svenska medlemmar

Clas Ohlson har sedan 2006 använt Wipcore eNOVA e-commerce i olika versioner för sina sajter i Sverige, Norge, Finland och England. Men nu kan det bli dags för det svenska e-handelsproduktbolaget att plocka ned Clas Ohlson-loggan från startsidan.

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Clas Ohlson byter Wipcore mot Hybris | Might Know Something Else -- Topsy.com

Leave a Comment