Clas Ohlson byter Wipcore mot Hybris

In E-handel, E-handel system, Java, Nyheter, SAP Commerce Cloud, Wipcore by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

För drygt 20 månader sedan skrev MKSE.com om att Clas Ohlson ClasOhlsson.se‘s beta-projekt för egna Brightstep Wipcore e-handeln inte engagerade.

Catrin Folkesson, Clas Ohlson, Hybris, wipcore E-handel, E-handel system, Java, Nyheter, SAP Commerce Cloud, Wipcore

Och med nya Catrin Folkesson vid rodret har det sedan dess blivit java istället för .NET, Hybris istället för Wipcore och en sprillans ny e-handelsstrategi. Clas Ohlsson siktar bl a på att nå de som inte har upptäckt bolaget i andra kanaler, skriver eHandel.se. Till i höst kommer den nya internationella e-handelsplattformen lanseras.

Ännu en (H&M skrev vi om för några veckor sedan) större referens för Hybris alltså, som även syns allt frekventare på svenska mässor och e-handelsseminarier.

Vi har mer på samma ämne:  EVRY sätter upp Adobe Magento 2 e-handel åt Housegard på 20 dagar

Clas Ohlson har sedan 2006 använt Wipcore eNOVA e-commerce i olika versioner för sina sajter i Sverige, Norge, Finland och England. Men nu kan det bli dags för det svenska e-handelsproduktbolaget att plocka ned Clas Ohlson-loggan från startsidan.

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Clas Ohlson byter Wipcore mot Hybris | Might Know Something Else -- Topsy.com

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.