CMS Expo 2011 samlade grundare av CMS

In Drupal, Nyheter, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Vad har vi här då, under CMS Expo 2011: Founders' Panel i USA samlades för första (och enda?) gången grundarna till fem av världens största CMS:er. På plats var Dries Buytaert (Drupal), Andrew Eddie (Joomla!), danske Per Ploug-Hansen (Umbraco), Sigurd Magnusson (SilverStripe) och Shaun Walker (DotNetNuke). De två sistnämnda är inte speciellt stora i Sverige, men har lyckats bättre över delar av USA. CMS-företagens grundare börjar bli rockstjärnor nu. CMS Expo 2011 hölls i "CMS-meckat"...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.