Karolinska Institutet KI.se väljer Drupal 7, lämnar Polopoly 8

In Drupal, Featured, Gratis, Nyheter, Open source PHP, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Karolinska Institutet lämnar sin mångåriga Polopoly 8 CMS installation för att istället gå över till open source och specifikt Drupal 7 CMS. Det nya CMS:et kommer styra allt från intranät till externa webbar och kampanj/forskarwebbar. CMS-utvärderingen och valet har utförts genom evaluation-arbete av fyra CMS-produkter, intervjuer inom organisationen och open source riskanalys. Arbetet genomfördes under vintern 2010-2011 av undertecknad, för Cybercom Stockholms räkning. KI har via delsidor på sitt intranät, och framförallt KiB KI Biblioteket, labbat...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. men du har gjort ett större jobb för en annan kul kund samtidigt, martin :*)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.