Consid öppnar upp 10 nya kontor, Eskilstuna först ut

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Consid berättar i ett pressmeddelande hur koncernen klarade pandemins påfrestningar bra och omsatte för helåret 2020 1,23 miljarder SEK, en ökning med nära 20 procent jämfört med föregående år. Första halvåret 2021 var det starkaste någonsin, med en omsättningsökning på över 25 procent.

Företaget har valt använda delar av pengarna för att fortsatt expandera. Under det senaste året har kontor etablerats i Halmstad, Kristianstad och Lund. Nu har turen kommit till Eskilstuna. En del av en ny plan att öppna upp i hela 10 nya svenska städer. Utöver satsningen i Oslo.

”-Vi ser en enorm potential i Eskilstuna. Inte bara det geografiska läget lockar, regionen har också en stark företagskultur. Att Mälardalens högskola också finns i staden har bidragit till att vi valt att etablera oss här.”

Säger Peter Hellgren som är vd och grundare av ConsidDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Thule Group släpper ny närvaro och D2C på Sitecore av Consid


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon