CoreMedia tar tyska digital experience kunder, omnikanal-anpassar

In Coremedia, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Tyska stoltheten CoreMedia fortsätter ta skalper på hemmaplan. Nu i höst är det tyska veckotidningsjätten Stern som valt "digital experience (DX) platform" CMS:et för sina framtida publikationer. Tyska ledande, och minst sagt content-tunga, Bild.de är en av de största övriga Coremedia-kunderna. Daniela von Heyl, Digital Business Director på G+J Digital Products, ser fram emot produktens möjligheter inom sociala funktioner samt innovativa annonseringsformat. Det är i år version 8 som CoreMedia är uppe i, precis som Sitecore...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment