Cybercom bakom Folkhemmet på EPiServer Commerce, CMS och Composer

In Check out/Kassasystem, Cloud / Förvaltning, Featured, Google Maps, Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Möbelbutiken Folkhemmet har släppt sin sprillans nya flaggskeppsbutik Folkhemmet.com på en EPiServer Commerce e-handel med integrerad EPiServer CMS och EPiServer Composer. Cybercom erbjuder sedan i maj 2011 denna typ av EPiServer Commerce tjänstelösningar som en ny, molnupprättad PaaS-tjänst. Möbelbutiken är den första kunden att pröva tjänsten. Tjänstelösningen har bl a baserats på det fyraåriga moln-tjänsteerbjudande som Kammerkollegiet (e-förvaltningsstödjande tjänster för kommuner, landsting och statliga myndigheter) beställde i slutet av 2010. Det har nu... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.

cURL error 28: Operation timed out after 5000 milliseconds with 0 bytes received

To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment