Cybercom live på EPiServer CMS

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

IT-konsulten Cybercom har gått live på en redesignad, omstrukturerad och uppdaterad EPiServer CMS 5. Stora bilder, som sig bör. Cybercoms koncernsajter använder sedan många år tillbaka EPiServer som CMS. Liksom de många branschkollegorna, tillika EPiServer partners, som "hostat upp en hundring för koncernsajten". De är Logica, KnowIT, HiQ, Sigma, Sogeti, Modul 1, Guide. Även om flera syndat (i CMS-konsultsammanhang) och inte uppgraderat sina EPiServer 4:or till den mer än ett år gamla version 5. Connecta ligger...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Varför man inte uppgraderar beror mycket på att kostnaden för en uppgradering från 4an till CMS 5an ligger runt 50-100 timmar.
  Jag anser inte att man bör uppgradera sina mindre siter, dom är nog både billigare och bättre att skriva om. Större siter eller med komplicerad logik kan man kosta på sig en uppgradering.

 2. Varför man inte uppgraderar beror mycket på att kostnaden för en uppgradering från 4an till CMS 5an ligger runt 50-100 timmar.
  Jag anser inte att man bör uppgradera sina mindre siter, dom är nog både billigare och bättre att skriva om. Större siter eller med komplicerad logik kan man kosta på sig en uppgradering.

 3. @Mattias Lövström: Men hur gjorde ni på Agnocso / Hallvarsson & Halvarsson när ni “skriver om”? Vad innebär det i förhållande till en 5:a?

 4. Författare

  @Mattias Lövström: Men hur gjorde ni på Agnocso / Hallvarsson & Halvarsson när ni “skriver om”? Vad innebär det i förhållande till en 5:a?

 5. Vad jag menar att uppgradera är att man får samma utdata innan och efter. Då man skriver om en webbtjänst är det absolut billigaste att få samma funktionalitet med samma innehållsstruktur, men börjar om från noll och skriver om all bakomliggande mallar. Vilket faktiskt kan vara att tänka på då det är relativt kostsamt med en ren uppdatering.

 6. Vad jag menar att uppgradera är att man får samma utdata innan och efter. Då man skriver om en webbtjänst är det absolut billigaste att få samma funktionalitet med samma innehållsstruktur, men börjar om från noll och skriver om all bakomliggande mallar. Vilket faktiskt kan vara att tänka på då det är relativt kostsamt med en ren uppdatering.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.