Cybercom släpper Bilda bostad på EPiServer

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

För Stockholm Stadshus AB har Cybercom levererat nya Bildabostad.seEPiServer CMS 5. Grafisk form och design har tagits fram av Ntech.

Bilda bostad erbjuder mer information om hur det går till att friköpa en fastighet och ombilda den till bostadsrätter. Samt vad det innebär att bo i bostadsrätt.
bildabostad

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Trafikverket handlar upp för 57 Mkr av Academic Work

Kommentarer

  1. Ntech verkar grymma på design. Jag gillar det vågade sättet dom använder det röda Xet/stor saknad bild på sin startsida (IE, Chrome m fl) :D

  2. Ntech verkar grymma på design. Jag gillar det vågade sättet dom använder det röda Xet/stor saknad bild på sin startsida (IE, Chrome m fl) :D

  3. Vet inte vilken version av webbläsare du använder men när jag besöker Ntechs sida med IE/Firefox/Chrome/Opera så hittar jag inte något stort X. Sen är väl inte deras egen hemsida något lysande exempel på snygg design, men det är väl skomakarens barn-principen som gälller antar jag.

  4. Vet inte vilken version av webbläsare du använder men när jag besöker Ntechs sida med IE/Firefox/Chrome/Opera så hittar jag inte något stort X. Sen är väl inte deras egen hemsida något lysande exempel på snygg design, men det är väl skomakarens barn-principen som gälller antar jag.

Leave a Comment