Region Värmland och Compare Karlstad väljer Drupal

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Karlstads universitets Drupalsatsning följs av fler Drupal-webbar i Värmland. Region Värmland och Compare Karlstad har också valt open source-baserade Drupal som gemensamt webbpubliceringssystem. De tre aktörerna passar samtidigt på att skapa ett Drupal-nätverk inom plattformen och stärker regionala samarbeten inom webbutveckling. Drupal-nätverket kommer att administreras av Compare med stöd av de övriga aktörerna som bildar en initial styrgrupp med representanter för de webbplatser som använder eller kommer att använda Drupal. Utbyte av programkomponenter är en intressant...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.