Dagens Arbete går över på WordPress

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Happiness är glada över att lanserat Dagens Arbete DA.se på det, för dem, inte alltid givna plattformsvalet WordPress. Den nya nyhetssajten har fått ett mobilvänligt yttre med högupplösta bilder och en hel del widgets för socialt stöd. Dessutom finns det "manuellt aktiverad" infinite scroll för nyhetslöpet. Dagens Arbete är en tidning för medlemmar i fackförbunden IF Metall, GS och Pappers.... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Grattis! Ser riktigt bra ut! Det skulle vara intressant att höra vad @happiness ser för fördelar med WordPress vs Drupal.

  2. Tackar! Jo, jag ser fördelar med både WP och Drupal, båda systemen är bra. Jag hinner inte riktigt utveckla i detta forum men båda har sina plus och minus. Kanske en session på kommande Drupalcamp? :)

  3. Gärna en ärlig dragning om WP på nästa Drupalcamp! (tummenupp)

  4. Låter spännande, När är nästa Drupalcamp i Norden?

Leave a Comment