Dagens Arbete går över på WordPress

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Happiness är glada över att lanserat Dagens Arbete DA.se på det, för dem, inte alltid givna plattformsvalet WordPress. Den nya nyhetssajten har fått ett mobilvänligt yttre med högupplösta bilder och en hel del widgets för socialt stöd. Dessutom finns det "manuellt aktiverad" infinite scroll för nyhetslöpet. Dagens Arbete är en tidning för medlemmar i fackförbunden IF Metall, GS och Pappers....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Grattis! Ser riktigt bra ut! Det skulle vara intressant att höra vad @happiness ser för fördelar med WordPress vs Drupal.

  2. Tackar! Jo, jag ser fördelar med både WP och Drupal, båda systemen är bra. Jag hinner inte riktigt utveckla i detta forum men båda har sina plus och minus. Kanske en session på kommande Drupalcamp? :)

  3. Gärna en ärlig dragning om WP på nästa Drupalcamp! (tummenupp)

  4. Låter spännande, När är nästa Drupalcamp i Norden?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.