Dalademokraten.se uppgraderar med EPiServer CMS

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

Dalademokraten.se har gått live på en ny version av EPiServer. Numera EPiServer CMS 5. Arbetet har utförts av bl a Andreas Ek och Stephan Kvart. Dalademokraten är EPiServer-användare sedan tidigare, då med Drumedar som leverantör. Den releasen, som delvis fortfartande lever kvar, hyllades för några år sedan då den var: "..ytterst kostnadseffektivt utvecklad avseende licenskostnad och konsultinsats jämfört med javabaserade tidningssystem." Dalademokraten vill nog fortsätta sitt sparsamma CMS-arbete. Tidningen redovisade ett minusresultat på 3,4 miljoner kronor...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Re-design, med omfattande kodrefaktorering. Integration av nytt redaktionssystem och förberedelser för att i ett senare skeede lyfta till CMS 6.

  2. Bra jobbat! Vore kul att få veta mer om den lösningen någon gång! Tidningssajter är ju lite speciella redaktörsmässigt.

Leave a Comment