Dalademokraten.se, EPiServer 7.5 Episerver, Nyheter

Dalademokraten.se uppgraderar med EPiServer CMS

In Episerver, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

Dalademokraten.se har gått live på en ny version av EPiServer. Numera EPiServer CMS 5. Arbetet har utförts av bl a Andreas Ek och Stephan Kvart. Dalademokraten är EPiServer-användare sedan tidigare, då med Drumedar som leverantör. Den releasen, som delvis fortfartande lever kvar, hyllades för några år sedan då den var:

“..ytterst kostnadseffektivt utvecklad avseende licenskostnad och konsultinsats jämfört med javabaserade tidningssystem.”

Dalademokraten.se, EPiServer 7.5 Episerver, Nyheter

Dalademokraten vill nog fortsätta sitt sparsamma CMS-arbete. Tidningen redovisade ett minusresultat på 3,4 miljoner kronor för 2009.

Vi har mer på samma ämne:  Få förändringar i årets Magic Quadrant for Digital Commerce

Tidningsreferenser välkomnas inom EPiServer-lägret. Speciellt nu när tunga Bonnier lagt så många ägg i denna korg. De vill inte vara helt ensamma i framtida gruppmöten för EPiServer mediaanvändare.

Kommentarer

  1. Re-design, med omfattande kodrefaktorering. Integration av nytt redaktionssystem och förberedelser för att i ett senare skeede lyfta till CMS 6.

  2. Bra jobbat! Vore kul att få veta mer om den lösningen någon gång! Tidningssajter är ju lite speciella redaktörsmässigt.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.