Dalademokraten.se uppgraderar med EPiServer CMS

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

Dalademokraten.se har gått live på en ny version av EPiServer. Numera EPiServer CMS 5. Arbetet har utförts av bl a Andreas Ek och Stephan Kvart. Dalademokraten är EPiServer-användare sedan tidigare, då med Drumedar som leverantör. Den releasen, som delvis fortfartande lever kvar, hyllades för några år sedan då den var: "..ytterst kostnadseffektivt utvecklad avseende licenskostnad och konsultinsats jämfört med javabaserade tidningssystem." Dalademokraten vill nog fortsätta sitt sparsamma CMS-arbete. Tidningen redovisade ett minusresultat på 3,4 miljoner kronor...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Re-design, med omfattande kodrefaktorering. Integration av nytt redaktionssystem och förberedelser för att i ett senare skeede lyfta till CMS 6.

  2. Bra jobbat! Vore kul att få veta mer om den lösningen någon gång! Tidningssajter är ju lite speciella redaktörsmässigt.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.