Logicas Mittbygge.se kastar ut SharePoint för EPiServer

In Nyheter, Offentlig sektor, Office 365 SharePoint Online, Optimizely/Episerver, SharePoint MOSS 2007, Sökmotor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

SharePoint för externwebben fungerade inte så bra som beställarna hoppades. Någon annan anledning till att den 28 månader gamla MOSS 2007-externwebbreleasen Mittbygge.se av Logica redan byter grundplattform är svår att se. Projektledaren för Mittbygge.se på Lantmäteriet, Patrik Ottosson, såg stor potential i MOSS 2007-plattformen 2008. Hans tidigare uttalande, där han trots komplexiteten lovordade plattformsvalet, får han nu äta upp: – Egentligen var Sharepoint lite väl avancerat för oss, vi kunde ha gjort det enklare i till...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Jag är intresserad av att veta syftet med att använda SharePoint istället för (t ex) EPiServer. På ett intranät eller där det finns en stort behov av att hantera mängder av dokument – där kan jag förstå det, men på en publik webbplats/portal?

    Är det kanske så att det gått mode i MOSS 2007-lösningar (precis som när det gäller olika CMS…)?

Leave a Comment