De bygger Innovation Labs i Sverige, SAP/HPE ansluter till PwC, Evry och Capgemini

In CXM, Nyheter, Online Marketing, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

SAP vill visa upp sin innovation i ett helt nytt labb på Sveavägen 44 i centrala Stockholm. Framtaget tillsammans med Hewlett Packard Enterprise (HPE). Det kallas ”upplevelsecenter”, eller SAP:s Customer Experience Center. Fokus är att konkret visa upp:

  • Verksamhetsdigitalisering baserat på SAP-lösningar
  • Innovationer inom olika branscher
  • Teknik som 3D-skrivare, visualisering av fysiska tillgångar i 3D-modeller, augmented och virtual reality, maskininlärning, röststyrning av applikationer samt scenarier för IoT.

SAP Sverige och HPE Sverige är först ut i Norden med att öppna ett Customer Experience Center och näst på tur står Danmark, som öppnar senare i år. Andra som byggt labb i Sverige de senaste månaderna är:

Även Doberman och Hyper Island brukar använda kundens, eller sina egna lokaler vid Södermalm respektive Telefonplan för denna typ av aktiviteter.

Så tacklar storföretagen Digital Transformation

Vill du också få stenkoll på området? Detta är en omfattande nyhetslista över allt som hänt inom banker och Digital Transformation. Missa inte vilka val era konkurrenter gör.

Accenture Digital / Accenture Interactive har ett labb/en egen studio, men den återfinns i Hong Kong och har tagits fram av Fjord/Pacific Link.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Inte bara Composable Commerce för IKEA, köper in ny SAP och Celonis EMS

Leave a Comment