De bygger Innovation Labs i Sverige, SAP/HPE ansluter till PwC, Evry och Capgemini

In CXM, Nyheter, Online Marketing, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

SAP vill visa upp sin innovation i ett helt nytt labb på Sveavägen 44 i centrala Stockholm. Framtaget tillsammans med Hewlett Packard Enterprise (HPE). Det kallas "upplevelsecenter", eller SAP:s Customer Experience Center. Fokus är att konkret visa upp: Verksamhetsdigitalisering baserat på SAP-lösningar Innovationer inom olika branscher Teknik som 3D-skrivare, visualisering av fysiska tillgångar i 3D-modeller, augmented och virtual reality, maskininlärning, röststyrning av applikationer samt scenarier för IoT. SAP Sverige och HPE Sverige är först ut i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment