DemandWares tyskar vann Tiger e-handelsuppdraget, snor kunder

In E-handel, Nyheter, Omnikanal, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

DemandWare, som just nu annonserar efter nya kunder i Sverige och som nyligen stärkt upp sitt Nordiska partnernätverk, har under sommaren och hösten även tagit in några nya svenska kunder.En av dem är klassiska premium klädmärket Tiger of Sweden som valde lösningen framför t ex en hybris eller Episerver Commerce. Den nya online shoppen från i år ligger på en Demandware´s hyrlösning med tillhörande "OMS-module" för omnikanalegenskaper. Tyska Be Excellent var ansvariga för att konfigurera upp...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.