DrupalCon Copenhagen 2010: NYSE väljer Drupal, anställer 50

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

DrupalCon Copenhagen 2010 som pågår till den 27:e augusti kickade igång denna vecka. Med Dries Buytaert, Rasmus Lerdord (PHP:s skapare) och Lullabot, Acquia, Microsoft, Trellon, VpsNet och ProPeople på plats blir det en av de större Drupal-konferenserna i Europa i år. Under dagarna har det avslöjats att NYSE Euronext (New York Stock Exchange) väljer Drupal och ska anställa 50 egna PHP-utvecklare för att sköta satsningen. NYSE Euronext-projektet verkar gälla en ny Global Web Division och sköts... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Men den typsnittstajlade sajten har ju nu fallit i bitar om man råkar använda Internet Explorer.
    Det är riktigt jä**a illa att de ”glömmer bort” IE. Visst kan man tycka att andra webbläsare är bättre och mer äkta.

    Men jag har snackat väl om att välja Drupal för koncernen jag jobbar på och även tipsat om att det är ett väldigt levande verktyg med konferensen som exempel. JObbar lite i motvind mot rådande Polopianer och EpiServervurmare.

    Men nästan alla mina chefer liksom 90% av våra besökare använder ju IE.. ehh .Då blir det ju pinsamt när inte Drupals show off-site funkar..

    Det blev lite skratt och en klapp på axeln typ att kom igen när Drupal funkar.

Leave a Comment