DrupalCon Copenhagen 2010: NYSE väljer Drupal, anställer 50

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

DrupalCon Copenhagen 2010 som pågår till den 27:e augusti kickade igång denna vecka. Med Dries Buytaert, Rasmus Lerdord (PHP:s skapare) och Lullabot, Acquia, Microsoft, Trellon, VpsNet och ProPeople på plats blir det en av de större Drupal-konferenserna i Europa i år. Under dagarna har det avslöjats att NYSE Euronext (New York Stock Exchange) väljer Drupal och ska anställa 50 egna PHP-utvecklare för att sköta satsningen. NYSE Euronext-projektet verkar gälla en ny Global Web Division och sköts...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Men den typsnittstajlade sajten har ju nu fallit i bitar om man råkar använda Internet Explorer.
    Det är riktigt jä**a illa att de “glömmer bort” IE. Visst kan man tycka att andra webbläsare är bättre och mer äkta.

    Men jag har snackat väl om att välja Drupal för koncernen jag jobbar på och även tipsat om att det är ett väldigt levande verktyg med konferensen som exempel. JObbar lite i motvind mot rådande Polopianer och EpiServervurmare.

    Men nästan alla mina chefer liksom 90% av våra besökare använder ju IE.. ehh .Då blir det ju pinsamt när inte Drupals show off-site funkar..

    Det blev lite skratt och en klapp på axeln typ att kom igen när Drupal funkar.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.