E-handeln viktig för Svenskttenn.se med enbart en fysisk butik

In E-handel, Microsoft .NET, Nyheter, Omnikanal, Optimizely/Episerver Commerce, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Update: NetRelations och Planeta Design har visat upp marknadschef Thommy Bindefelds vision för det framtida, digitala och omnikanalanpassade Svenskt Tenn. Tanken är att kunder över hela världen ska få en upplevelse som speglar den fysiska butiken när de besöker nya svenskttenn.se.

Ett omfattande startsidelöp har tagit fram där tidstypiskt stora content-bilder blandas med storytelling, sidoledsredovisade listor av e-handelsanpassade produkter och för större artiklar beställmöjligheter. Det finns ett online-magasin där besökarna kan läsa nyheter och reportage om Svenskt Tenns utställningar och olika formgivare samt ta del av några av de inredningsuppdrag som Inredningsateljén utför.

”– Med bara en fysisk butik blir de digitala kanalerna viktiga, eftersom de ger en större tillgänglighet. Vi har därför inte bara gjort det enklare och mer lustfyllt att handla online, utan strävat efter att sudda ut gränsen mellan den fysiska och digitala världen och ge kunderna en likartad upplevelse oavsett vilken av butikerna man besöker.”

Säger Thommy Bindefeld

Allt på en Episerver Commerce tillsammans med Netrelations egna gränssnittsramverk (med Require.js ramverksdelar) samt Klarna Checkout som e-handelsstöd. SalesForce Live Agent, New Relic och GTM finns även med i bilden.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Armatec handlar upp ny nordisk PIM-lösning efter gedigen urvalsprocess

Kommentarer

  1. Jag vill tillägga att e-handelslöningen bakom Svents Tenns nya webbplats är Episerver Commerce.

Leave a Comment