Ektron köps upp, CMS storsatsning av riskkapitalaktör?

In CXM, Microsoft .NET, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Update: Vid årets Gilbane Conference om digitala upplevelser och contenthantering var ett av de stora snackisarna att det amerikanska .NET-baserade CMS-företaget Ektron var nära tagits över av riskkapitalaktören Accel-KKR för blott 52 miljoner dollar. En blygsam summa då bolaget omsatte ungefär lika mycket för inte många år sedan. Flera förändringar var aktuella för ett framtida, eventuellt övertaget Ektron, enligt CMSWire. Nashua, New Hampshire-baserade Ektron ska kunnat visa upp fina siffror de senaste åren med tvåsiffrig tillväxt samt generellt god lönsamhet. Men sedan bar...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.