Episerver köper upp Idio, ledande bolag inom personalisering B2B

In Nyheter, Online Marketing, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Episerver gör sitt första bolagsförvärv och produktutvecklingssatsning med den tredje riskkapialistägaren Insight Partners nya pengapåse. Det i form av engelska B2B-fokuserade Idio med kontor i London och New York. Ett tillägg som bygger vidare på Episervers produktsvitsektion Episerver Personalization. Som i sin tur byggde helt på engelska förvärvet av 40-mannabolaget Peerius från England under 2016. Samt en aning på egenutvecklare VisitorGroups. Enligt bolaget själva ska Idio användas främst för att... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon