Populärt ta med digitalkunderna över Atlanten till Dreamforce och NRF

In E-handel, Nyheter, Salesforce, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Inom kort kickar årets Dreamforce igång. Salesforce evenemang som sedvanligt väntas välkomna över 200 000 deltagare till San Francisco. Att svenska Salesforce-partners bjuder över egna och potentiella (runt tredje säljmötet) kunder är inget ovanligt, men i år är arrangemangen både längde och större än tidigare. Mer i fas med vad amerikanska partners har för typer av aktiviteter på plats. En svensk Salesforce-partner som storsatsar på Dreamforce för 2020 är Digitalist som har sitt eget Nordic Innovation...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon