Escenic nere mer än Polopoly

In Escenic, Nyheter, Polopoly Atex, Roxen, Tillgänglighet by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

Kalmariten Fredrik Nygren på Networkers.se har listat tillgängligheten för ett 20-tal svenska mediasajter. Sämst sett till nedtid per publiceringssystem var Escenic. För andra året i rad när Networkers.se listar CMS med mest nertid. Polopoly ligger i jämförelse betydligt bättre till med färre minuters nertid. Övriga kontrollerade system var Xlibris Publisher, skräddarsytt, Roxen, Edrum....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Men, du länkar till en undersökning från april 2008…… Detta känns inte alls relevant eller nytt!

    Problemet kan möjligen kvarstå, men det finns ingen aktuell sammanställning för det påståendet.

  2. Men, du länkar till en undersökning från april 2008…… Detta känns inte alls relevant eller nytt!

    Problemet kan möjligen kvarstå, men det finns ingen aktuell sammanställning för det påståendet.

  3. Det var ett tag sen sist. Hade nästan själv glömt bort listan, men det är nog dags att återuppliva den. Flera av Escenicsajterna har rullat ett tag nu och kanske, kanske har upptiden därmed också förbättrats. Jag tar en ny runda helt enkelt.

  4. Det var ett tag sen sist. Hade nästan själv glömt bort listan, men det är nog dags att återuppliva den. Flera av Escenicsajterna har rullat ett tag nu och kanske, kanske har upptiden därmed också förbättrats. Jag tar en ny runda helt enkelt.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.