Sogeti drog in EPiServer uppdrag för 11 Mkr under två månader

In Featured, IBM, Licens, Microsoft .NET, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Under kvällens invigning av Sogetis nya Stockholmskontor var EPiServer i centrum. CMS-företaget, som representerades av deltagare som Daniel Maurer, Johan Olsson, Annika Jansson och EMVP-ansvarige Mats Hellström, omnämndes av VD Stefan Ek som Sogetis viktigaste partner tillsammans med självaste IBM och Microsoft. EPiServeransvarige Jan Lindén vid Sogeti berättade för mig att Sogeti i Sverige satt nytt rekord med EPiServerredovisade intäkter på totalt 11 miljoner SEK. Enbart under januari och februari månad 2009. Främst förvaltning och vidareutveckling...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Ja, det var en kul tillställning.. Synd man missade dig, hade varit kul träffats och surra lite.. Men det kanske sker nästa veckan.

    Jörgen /Office IT Partner.

  2. Ja, det var en kul tillställning.. Synd man missade dig, hade varit kul träffats och surra lite.. Men det kanske sker nästa veckan.

    Jörgen /Office IT Partner.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.