Sogeti drog in EPiServer uppdrag för 11 Mkr under två månader

In Featured, IBM, Licens, Microsoft .NET, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Under kvällens invigning av Sogetis nya Stockholmskontor var EPiServer i centrum. CMS-företaget, som representerades av deltagare som Daniel Maurer, Johan Olsson, Annika Jansson och EMVP-ansvarige Mats Hellström, omnämndes av VD Stefan Ek som Sogetis viktigaste partner tillsammans med självaste IBM och Microsoft.

EPiServeransvarige Jan Lindén vid Sogeti berättade för mig att Sogeti i Sverige satt nytt rekord med EPiServerredovisade intäkter på totalt 11 miljoner SEK. Enbart under januari och februari månad 2009. Främst förvaltning och vidareutveckling av befintliga uppdrag låg bakom rekordsumman. Vid ett senare samtal underströk även Stefan Ek hur nöjd han var med den mångåriga EPiServer relationen. Som startat i liten skala med ett informellt möte på en svensk skidort.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Så blir nya automatiserade och proaktiva AI-medarbetaren Custom Copilot i Sharepoint

Och det rullar på för konsultföretaget. Utvecklarna och projektledarna, med Damra Muminovic i täten, har fortsatt fullt upp. Företaget, som har erfarenhet av två EPiServer uppdrag i USA, hoppas kunna följa med när EPiServer siktar västerut. Om det blir Chicago för huvudkontoret var fortfarande inte spikat. Men säljmöten hade ägt rum norröver, i Vancouver.

certifieringsfronten ligger dock Sogeti, trots en handfull nycertifierade i Linköping och Stockholm, dock fortfarande efter KnowIT. Konsultbolaget har hela 26 EPiServer certifierade mot Sogetis 21.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Sida släpper nya digitala webbtjänster och portaler

Kommentarer

  1. Ja, det var en kul tillställning.. Synd man missade dig, hade varit kul träffats och surra lite.. Men det kanske sker nästa veckan.

    Jörgen /Office IT Partner.

  2. Ja, det var en kul tillställning.. Synd man missade dig, hade varit kul träffats och surra lite.. Men det kanske sker nästa veckan.

    Jörgen /Office IT Partner.

Leave a Comment