Fastighetsbyrån uppdaterar egen Contentful headless närvaro

In Contentful, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Contentful headless-användaren Fastighetsbyrån har släppt sin nya identitet och slogan ”Störst av en anledning” av NoA Åkestam Holst och passar därmed även på att uppdatera delar av egna digitala närvaron.

0 st
kontor har Fastighetsbyrån
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Ulrika Lorentzi, marknads- och kommunikationschef på Fastighetsbyrån och co. äger numera enDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!

Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon

Swedbank Fastighetsbyrån är Sveriges största mäklarkedja med runt 270 kontor och cirka 1 700 medarbetare över hela landet och i delar av Spanien och Portugal.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Contentful släpper nytänk inom Orchestration, Streamline och App Framework