Ny leverantör efter bara något år, Boråstapeter väljer Litium Commerce Cloud och Motillo

In E-handel, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Jakob Twedmark och e-handelsteamet på Motillo berättar under tisdagsmorgonen de valts ut för att driva ett nytt samarbete med anrika Boråstapeter (Embellence Group) inom omnikanal och e-handel. Under de kommande månaderna väntas Motillo ta fram gruppens nya e-handel, baserad på en svensk Litium Commerce Cloud. Allt på domänen borastapeter.com.

0 Mkr
omsätter bolaget innan den nya e-handeln
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Därmed överges en Drupal CMS och en open source Drupal Commerce framtagen för blott ett år sedan av Kodamera. Den lösningen innehöll Klarna och en mängd integrationer mot fraktsystemet Zhipster. Kodamera berättar för MKSE.com att plattformen är äldre än ett år, den första versionen av den nuvarande plattformen lanserades i oktober 2019 i samband med att Boråstapeter lanserade en ny grafisk identitet. Därefter kom en uppdaterad version året efter. Kodamera ska nu fortsätta att underhålla nuvarande plattform tills kundens nya är live.

Boråstapeter kallar sig Sveriges mest kända och sålda tapetvarumärke. Det finns 44 olika varianter. Boråstapeter säljs på över 65 marknader.