Fin Drupal-omsättning från Intellecta efter omstruktureringar

In Drupal, Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Affärsområdet Intellecta Digital stod 2015 för 63,9% av hela bolagets omsättning och har en nettoomsättning om 281,5 (162,8) MKr, en ökning med hela 72,9%. Byråintäkterna ökade till 262,7 (146,3) Mkr. En FFW-sammanslagning av verksamheterna i Bysted A/S och Propeople Group ApS pågår och "mindre lönsamma" delar av tjänsteerbjudandet håller på att avvecklas. Ett uppdrag även styrelseledamoten Ole Andersen under året även lade 1000 timmar (inklusive styrelsearvode) på. Intellecta Digital har totalt 447 (269) medarbetare. Bysted jobbar gärna med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.