Forrester namnger 22 PIM-företag värda att hålla koll på

In Nyheter, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Forrester har idag släppt en ny översikt över ledande PIM-tillverkare runt om i världen att hålla koll på. En diger skara om hela 22 företag namnger Forrster. Tidigare CMS- och e-handelsfokuserade tillverkaren Dynamicweb är numera även en PIM-aktör med en egen separat eller integrerbar produkt kallad Dynamicweb PIM och de berättar för MKSE.com att de är nöjda med att vara en av de utvalda.

“ – Vi är extremt stolta över att vara en del av Forresters senaste forskning eftersom vi jobbat hårt på att utveckla Dynamicweb PIM till enetblerad plattform på marknaden. Att komma med i Forresters forskning är ett fantastiskt bevis på vårt arbete och vi kommer fortsätta utveckla vårt PIM för att vara ännu bättre i framtiden.”

Säger Christian Beer, VD Dynamicweb.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Storbolags behov av content och DAM ökar med 500 procent, mängder av jobb ändå i fara

Dynamicweb PIM fungerar främst med Microsoft Dynamics ERP system som Business Central, NAV, AX och F&Q.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss