Försvarsmakten och Ottoboni ger sig på responsive WordPress med jätteportal

In Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Även Ottoboni visar de kan copy-pasta lite scriptspråk som PHP med en första WordPress-release. Det är EPiServer-kunden Försvarsmakten som valt CMS:et för.. ta-da! sina bloggar. Som alla andra. En hel Q-brick film marknadsför satsningen Blogg.forsvarsmakten.se.  Det finns en bloggande redaktion bakom bloggportalen också. Lightbox, Vipers Video Quicktags och Contact Form 7 är några av de plugins som används. En rätt massiv bloggportal som känns genomtänkt och väl genomarbetad. Att sajten är byggd helt responsive imponerar och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment