Fruit.se relanseras med återförsäljarportal

In Microsoft .NET, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Celebration har även fått uppdraget att hjälpa Fruit Distribution med att ta fram nya .NET-baserade Umbraco-webben Fruit.se. Fruit marknadsför internationella varumärken för den Skandinaviska reklam- och profilmarknaden. Webbplatsen ska kommunicera Fruits breda produktsortimentet och erbjudandet kring private labeling och speciallösningar. All försäljning sker via återförsäljare. På sajten har produktsidorna uppdaterats så att Fruit kan presentera produkter med film samt en call to action som uppmanar besökaren till att ta kontakt med närmsta återförsäljare. Fruits har även byggt en återförsäljarportal. Där kan...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.